24.09.2023.

15:30

Foto: Shuterstock

Hronika

Marko iz Vlaškog Dola uhapšen sa svojim dokumentima: Detalji hapšenja sina koji je raskomadao telo oca

Ljiljana A. i njena ćerka  Anita A. uhapšene su nakon što je pronađenoraskomadanao telo  telo Stevana. A . iz Vlaškog Dola, koga je  po priznanju u VJT u Požarevcu  supruga Ljiljana mučki  ubila i uz pomoć dece, raskomadala i sklonila telo u šumu. 


Kako je Informer ranije objavio Stevanova supruga Ljiljana je priznala zločin dok se ćerka Anita  branila ćutanjem. One se trenutno nalaze u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu na veštačenju.

Marko A. prema još uvek nezvaničnim informacijama, koji je nakon deset dana od teškog ubistva  bio u bekstvu, policija je uhapsila juče na graničnom pšrelazu "Horgoš".On je imao pasoš na svoje ime i prezime - rekao je izvor Informera.

Informer

Inače , meštani sela Vlaški Do u blizini Požarevca nisu imali mira od kada se dogodio ovaj stravičan zločin koji se ne pamti ne samo u selu već i okolini. Od kada je Marko bio u bekstvu, strepnja  i strah meštana da će se odnekuda pojaviti bila su svakodnevna.

- Svakoga dana smo u nekom strahu i grču da se ne pojavi od nekuda i nekome naudi. Kad je mogao tako nešto monstruozno da učini rođenom ocu, šta mi da očekujemo od takvog čoveka. I tako su bili čudni. Nisakim nisu pričali, izlazili noću vraćali se pred zoru. Niti neko zna od čega su živeli, ni šta su radili, pa nam je strah uliven od tada u kosti - pričaju pojedini meštani Vlaškog Dola.

Čitav ovaj slučaj za sve bio prilično misteriozan. Jer su nakon zločina svoje troje otišli za Austriju.

Informer

 

Majka i ćerka su se vratile a sin Marko A. ne. 

Podsećamo, Stevana A. pod čudnim okolnostima kako se sumnja ubila je iz pištolja na spavanju bivša sušpruga Ljiljana A. nakon čega su joj deca pomogla da raskomadano telo cirkularom, spakuju u plastični džak i kolima odvezu 60 kilometara od sela.

Zakopali su ga u šumarku pored puta na deonici Kučevo-Petrovac na Mlavi gde se obavlja rekonstrukcija te deonice  puta. 

Rovokopačem radnik Preduzeća za puteve, pronašao je delove taelo Stevana A., potom su uhapšene Ljiljana i njena ćerka.