25.09.2023.

17:35

Foto: insajder

Hronika

Sa bratom zaklao oca, a telo bacili u Savu! Otkrivamo detalje brutalnog zločina

Nakon hapšenja i zadržavanja do 48 časova, D. L. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Rešenjem sudije za prethodni postupak, određen mu je pritvor do 30 dana. 

Dok je njgeov saučesnik M. N. prethodno uhapšen i pritvoren, i to zbog sumnje da je izvršio drugo krivično delo!

Jeziv zločin otkriven je pre devet godina, tačnije 6. oktobra 2014 godine oko 9.30 sati kada je ispod mosta u reci Savi u selu Klenak, u Rumi, pronađeno telo ubijenog muškarca.

Informer

 

Telo muškarca zatečeno je u blizini obale u plićaku reke. Na obali su odmah uočeni tragovi krvi, a na telu povrede koje su ukazivale da j ereč o ubistvu. Pretpostavlja se da je počinilac telo hteo da ubaci u reku, kako bi uklonio tragove svog zločina, ali da nije uspeo to da uradi. 

Obdukcijom koja je rađena je u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, utvrđeno da je nesrećni čovek ubije sa više uboda nožem. Smrtonosan je bio ubod u pluća, a drugi kad mu je ubica prerezao vrat. Inače, telo muškarca nije bilo trulo, što znači da se ubistvo dogodilo nedugo pre nego što je telo pronađeno. 

Inače, ubijeni muškarac bio je visok oko 165 cm, težak oko 70 kg, proćelav, svetlosmeđe kose. Na sebi je imao farmerice i teksas jaknu, ali ne i dokumente te se nije znalo o kome se radi.