03.10.2023.

10:54

Foto: Printscreen You Tube/Facebook

Hronika

Desilo se, u šoku sam! Oglasio se poslanik čiji je sin osumnjičen za ubistvo inspektora!

Kako je Informer ranije objavio poslanikov sin uhapšen je zbog sumnje da je počinio brutalno ubistvo policijskog inspektora u Bijeljini. 

Policijski inspektor Nenad Marković ubijen je u noći između subote i nedelje ispred noćnog kluba “Džil” u centru Bijeljine, a tom prilikom, ranjen je pripadnik obezbeđenja.

Prema pisanju lokalnih medija Marković je pogođen sa dva hica iz vatrenog oružja, a zbog sumnje da su učestvovali i počinili ovaj zločin uhapšene su četiri osobe.

Informer

 

Poslanik i otac osumnjičenog za ubistvo prvi put se oglasio za medije.

"Desilo se, ne znam detalje, u šoku sam. Molim Vas za razumijevanje" – poručio je Zoran Kokanović narodni poslanik, otac mladića koji je ubio inspektora", piše "srpska info".

Inače, kako navode osmnjičeni Nikola Kokanović koji je, navodno poznat policiji i ranije osuđivan za više krivičnih dela.

Informer

 

Međutim, u komentarima ispod teksta navodi se da nije imao ni jednu pravosnažnu presudu.

Načelnik Odjeljenja za hirurške grane bijeljinske Bolnice Milan Todorović rekao je ranije da je policijski inspektor Nenad Marković u ponoć dovezen u bolnicu bez znakova života.

"Imao je dve rane, jednu prostrelnu i jednoj ustrelnoj u predjelu grudnog koša. On je u bolnicu dovezen bez znakova života" rekao je Todorović za medije i dodao da je Marković preminuo nakon prijema i trijaže.