05.10.2023.

15:23

Foto: Informer/Marko Đoković

Hronika

"Istina je oštrija od mača. Ova ramena mogu još mnogo tereta da podnesu"! Ovako je Uroš Marjanović branio oca Zorana

Kada je Jelena ubijena, Uroš je bio maloletan. Tada je biranim rečima govorio o njoj:

- Ja sam Jelenu mnogo voleo, kao majku. Ona me je odgajila, imali smo poseban odnos, delili tajne. Plakao sam kad je objavljeno da sam bio zaljubljen u nju i da sam je ja ubio. To samo bolesnici mogu da tvrde - rekao je on svojevremeno.

Informer

 

On je celu porodičnu dramu teško podneo, ali se trudio da bude jak i uvek je bio uz oca. Mladi Uroš je pre nekoliko godina na svom Instagramu objavio fotografiju sa ocem Zoranom ispod koje je napisao:

Informer

Uroš Marjanović

- Ova ramena mogu još mnogo tereta da podnesu. Istina je oštrija od mača - stoji u jednoj od objava. 

Podsetimo, Jelena Marjanović je 2. aprila 2016. sa Zoranom i tada petogodišnjom ćerkom Janom došla na nasip i Borči i otišla da trči, a onda je nestala i njeno telo je sledećeg dana pronađeno u obližnjem kanalu punom vode.

Informer

Zoran Marjanović po izlasku iz zatvora

Istragom je utvrđeno da je Jelena napadnuta na livadi između nasipa i kanala. Ubica je trčao za njom, a kada ju je sustigao, više puta je udario nekim metalnim predmetom po glavi i telu. Onda ju je bacio u kanal, gde je preminula.

Kako je Informer već pisao Zoran Marjanović, koji je prvostepeno osuđen na 40 godina robije za ubistvo supruge Jelene Marjanović, izašao je prekjuče na slobodu! Odlukom Apelacionog suda, njemu je ukinut pritvor, a suđenje će mu biti ponovljeno.