06.10.2023.

08:25

Foto: Informer

Hronika

Detalji drame u Beogradu! Crnogorac tukao Kineksinju i hteo da je baci sa terase hotela, a evo šta je izjavio nakon hapšenja (VIDEO)

Kako nezvanično saznajemo Crnogorac je nakon hapšenja izjavio da napao i pretukao Kineskinju sa kojom je bio u sobi, jer mu je ona kako je tvrdio, uzela dokumenta i novac.

Uhapšenom nasilniku po odluci Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno je policijsko zadržavanje zbog nasilja u porodici, ali i remećenja javnog reda i mira i on  će dansa biti prievden na saslušanej kod tužioca. 

Podsetimo za jezivo nasilje se saznalo kada se na Instagramu pojavio snimak sa terase jednog hotela u blizini Zelenog venca na kome se vidi kako muškarac brutalno tuče i davi ženu i čak u jednom trenutku pokušava da je baci sa terase, dok ona vrišti i zapomaže. 

Nasilnik bi najverovatnije i ostvario naum i stvarno bacio ženu sa terase da se u tom trenutku nije pojavio jedan muškarac koji ga je sprečio u tome.

Ubrzo je na lice mesta stigla policija koja je uhapsila sileždiju, dok je pretučena žena kolima Hitne pomoći transportovana u Urgentni centar gde su joj lekari, na sreću konstatovali, lake telesne povrede.

U policiji kažu da će istragom biti utvrđeno i u kakvom su odnosu bili uhapšeni crnogorski državljanin i Kineskinja, jer je on navodno izjavio da je angažovao kao poslovnu pratnju.