07.10.2023.

18:58

Foto: printscreen instagram

Hronika

Automobil potpuno izgoreo na autoputu kod Vrčina! Čak četiri vozila se zapalila danas! (FOTO/VIDEO)

U roku od svega nekoliko minuta od vozila bukvalno nije ostalo ništa pa niko nije uspeo da reaguje i ugasi požar. Šta je uzrok za sada nije poznato, kao ni to da li je vozač uspeo da izađe iz buktinje.

Svega pola sata ranije desila se teška saobraćajna nezgoda na putu Mladenovac-Topola, kada su se sudarili automobil i motocikl, nakon čega je vozilo sletelo sa puta i zapalilo se.

I oko 16 časova u blizini Ljiga zapalio se "fijat" na autoputu Miloš Veliki, u smeru ka Beogradu. Najverovatnije zbog neispravnih instalacija.

- Plamen je doslovno gutao sve. Mi smo prošli u suprotnom smeru i videli smo čoveka koji stoji u neposrednoj blizini auta buktinje. Pretpostavljamo da je u pitanju vozač koji je uspeo na vreme sa izađe. Šokirani prolaznici su takođe stali kako bi pomogli - izjavio je jedan od očevidaca.

Tokom jutarnjih sati sličan incident desio se i u Novom Pazaru kada je u Ulici palih boraca izgoreo "BMW X3" ispred porodične kuće vlasnika.

Na svu sreću, vatra je blagovremeno sanirana i u požaru nije bilo povređenih, dok je na automobilu pričinjena ogromna materijalna šteta. Za sada nije poznato kako je došlo do ovog incidenta, dok se to ne utvrdi istragom.