10.10.2023.

10:44

Foto: Privatna arhiva

Hronika

"Crkni u najvećim mukama, smeće ljudsko"! Ljudi su besni na Slađanu koja je namestila ubistvo mužu: "Gorela u paklu, zašto uze život čoveku?"

Njen potez izazvao je veliki bes kod meštana, koji na njenom Fejsbuku pišu brojne komentare u kojoj je nazivaju gadurom, šizofreničarkom i glumicom!

Pre tri meseca zatečeno je ugljenisano telo nesrećnog Dejana Paunovića u automobilu. Sumnjalo se da je Paunović doživeo nesreću, da je sleteo s puta, a zatim se auto zapalio.

Njegova supruga Slađana je javno tugovala za njim i davala izjave za medije kako je njen život stao jer je ostala sama sa njihovo četvoro dece. 

Informer

 

Na svom Fejsbuku se opraštala od muža, a ispod su se nizale poruke sažaljenja, međutim, od kako je uhapšena, sve se promenilo.

"Kakva glumica, bože sačuvaj, jadna deca!", " Bolesna šizofreničarka spremna na sve, na kolac treba takve ludake", "Koja gadura! Fuj, monstrume! Hoćeš li toj deci ikada moći da pogledaš u oči? Crkla u najvećim mukama, smeće ljudsko!", "Koji monstrum... svojoj decu oduzela oca. Gaduro. Mislila si da ćeš istražne organe da zavaraš. Gorela u paklu! Zašto uze život čoveku? Zašto se nisi razvela? Ucveljena udovica... Ubica!", "Jadna deca, s kime će provoditi svoje detinjstvo, koga će da zovu mama i tata?", nizali su se komentari, među kojima ima i neukusnih pretnji.

Informer

 

Jedna meštanka Klokočevca kratko je prokomentarisala za Alo! u sličnom tonu.

- Da bog da trunula zauvek u zatvoru! Sram je bilo da tako nešto uradi Dejanu koji je bio dobar i častan čovek. Nadam se da će umreti u zatvoru i da će zauvek goreti u paklu. Mi u selu ne možemo da dođemo sebi. Svi smo je žalili i pomagali joj. Ne želim više ni da je pominjem - kazala je kratko.

Informer

 

Podsetimo, pored Slađane, uhapšen je Srećko M. (25) i njegov rođak star svega 17 godina. Sumnja se da su oni izvršili ubistvo nesrećnog Dejana, a zatim telo žrtve zapalili u automobilu da bi sve izgledalo kao nesreća.