Autor: Informer.rs

11.10.2023.

06:49

Foto: Informer/Zoran Sinko

Hronika

(VIDEO) Sumnjamo da je u pitanju terorizam! Šokantna teza advokatice Zore Dobričanin: Možda je dečak-ubica zloupotrebljen!

 

Gostujući u "Temi dana" Informer televizije, poznata advokatica ocenila je da podizanje optužnice nije iznenađenje za sve one koji su uključeni u postupak na strani oštećenih.

- Vladimiru Kecmanoviću stavlja se na teret krivično delo za koje se dodeljuje 12 godina, za majku dečaka traži se dve godine, a za vlasnika streljane u kojoj su oni pucali traži se 3 godine zbog davanja lažnog iskaza. Da li će to biti potvrđeno i podignuto na viši nivo i da li će se završiti osuđujućom presudom, to ne mogu unapred da govorim, jer niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno - objasnila je advokatica.

Ona, međutim navodi, da za advokate odbrane ovo nije i kraj istrage.

- Postavlja se pitanje da li je krivično delo bilo još teže, jer mi sumnjamo da li je možda u pitanju bio terorizam. Da li je dečaka neko upotrebio da bi sproveo teroristički napad - rekla je Dobričanin za Informer televiziju.

Kako je advokatica detaljnije obrazložila svoju tezu da postoji mogućnost da je reč o terorizmu, pogledajte u video snimku na početku teksta.