Autor: Informer.rs

11.10.2023.

09:59

Foto: Instagram

Hronika

Telo Nermina Sulejmanovića ostaje u hladnjači! Nema zakonskog roka za sahranu, za njega nema mesta na groblju

Iz Komemorativnog centra u Tuzli za banjalučke "Nezavisne novine" su rekli da je telo u prostorijama Centra, te da niko ni od rodbine nije dolazio kako bi se raspitao ili tražio da ga preuzme.

Faruk Latifagić, direktor Komemorativnog centra Tuzla, ranije je za "Nezavisne" kazao da je Sulejmanovićev otac odbio da preuzme telo sina i naglasio da ne postoji zakonski rok do kada ono može biti u hladnjači.

Nakon što se njegov otac odrekao dužnosti ukopa, celu proceduru preuzela je vlast u Gradačcu, ali kako saznajemo iz JKP "Komemorativni centar" Tuzla to nije moguće da se realizuje, jer niko ne želi da da grobno mesto za Sulejmanovića.

- Niko ne želi da obezbedi mesto gde će ga ukopati. Ni mala, ali ni veća groblja koja se nalaze u blizini mesta gde je živeo - poručili su ranije iz "Komemorativnog centra" Tuzla za Republiku.

Nermin Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu, prvo pretukao svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a onda joj je pucao iz pištolja u glavu, prenoseći sve uživo putem svog instagram naloga.

Nakon toga se udaljio i o ucentru grada ubio još dvoje ljudi, oca i sina Džengiza i Denisa Onderu.

Suljmanović je u svom krvavom piru ranio tri osobe, a onda izvršio samoubistvo.