11.10.2023.

21:02

Foto: Informer/društvene mreže

Hronika

"Kašikarom pokušao da raznese sebe i policajca"! Evo za šta je sve "ležao" uhapšeni pucač iz Jakova

Kako su preneli portali, osumnjičeni muškarac uhapšen je dve nedelje nakon pucnjave i to posle opsežne policijske akcije.

Inače za uhapšenog muškarca žitelji Jakova nemaju reči hvale. Oni su, nakon što je upucao Nikolu T., ispričali kakve im je sve probleme pravio godinama unazad.

- Osumnjičeni Miladin S. je pre otprilike godinu dana izašao iz zatvora, gde je bio na dugogodišnjoj robiji, a sećamo se 2003. godine je "kašikarom" pokušao da raznese sebe i policajaca koji je došao da ga uhapsi nakon što je zlostavljao roditelje - pričale su komšije.

Informer

Osumnjičeni muškarac

Beogradski mediji tada su izveštavali da je Miladin S. 8. aprila 2003. pokušao da se sakrije u kući, ali pošto su ga policajci opkolili, pokušao je da izvuče osigurač bombe i sve ih raznese u vazduh.

Pucao i na roditelje

- Jedan policajac se tada bacio na Miladina S. i sprečio ga da aktivira bombu - pisali su mediji:

- Osumnjičeni je dva dana pre tog hapšenja pucao na roditelje iz automatske puške. Nakon toga je pobegao, a policija koja je tada bila na uviđaju uspela je da mu oduzme pušku. Nekoliko dana nakon hapšenja, policija je lišila slobode i njegovog saučesnika s kojim je prethodno počinio razbojništvo.

Informer

Ubijeni muškarac

Miladin S. ranije je krao, otimao kola, iznuđivao novac, izazivao opštu opasnost, a vršio je i razna druga krivična dela.

- Policija je nakon hapšenja Miladina 2003. otkrila da je on imao pakleni plan sa još jednim mladićem iz Jakova da baci bombu na Policijsko odeljenje u Surčinu - podsećaju beogradski mediji.