15.10.2023.

08:55

Foto: printscreen

Hronika

Ovo je mladić koji je nastradao kod Petrovaradina: Teško povređena devojka i još tri osobe

Ovo je mladić Aleksandar H. koji je u subotu poginuo na Bukovačkom putu u Petrovaradinu. A kako se navodi na Instagram stranici 192.rs, njegovi će prijatelji danas u 20 časova održati počasnu vožnju na Mišeluku. Počivaj u miru Aleksandre.

Podsetimo, nesreća se dogodila u subotu oko 18 sati na Bukovačkom putu, kada se se direktno sudarila dva automobila. Aleksandar je upravljao automobilom marke BMW u kom je bila kako se pretpostavlja njegova devojka R.B.

Informer

 

U drugom vozilu povređene su tri osobe i drugog vozila u kom su bile tri osobe. Na licu mesta su bili policija, Hitna pomoć i vatrogasci koji su sekli vozila da dođu do putnika.

Prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihove dve ekipe su intervenisale na licu mesta, a poziv je primljen u 18:14. Lekari su na licu mesta konstatovali smrt  muškarca, dok je žena koja je bila suvozač, prevezena u UC KCV na odeljenje reanimacije, u teškom stanju sa višestrukim povredama.

- Povrede su zadobile i dve žene stare 52 i 67 godina, kao i muškarac star 42 godine. Oni su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirurgije UC KCV na dalje lečenje i dijagnostiku - rekao je dr Krulja.

Nije poznat uzrok nesreće, ali je policija obavila uviđaj kojim će on biti utvrđen.