15.10.2023.

14:27

Foto: Privatni album

Hronika

Ovo je muškarac koji je poginuo kod Bogatića! Ćerka (18) u teškom stanju prebačena u Beograd! (FOTO)

Radisav je bio suvozač u BMW 3 kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala ćerka. 

Sa teškim telesnim povredama i u komi hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je devojku transportovala do bolnice, a kasnije u Klinički centar u Beogradu, gde joj se lekari bore da joj spasu život. 

Informer

Danijela P. je vozila auto bez vozaček dozvole

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo.

- Radisav je radio u Nemačkoj, a Daniejla je završila srednju medicinsku školu u Sremskoj Mitrovici, gde je živela u domu. Nedavno je počela da radi kao konobarica u Petlovači. Radisav ima još dve ćerke i suprugu. Imaju kuću u Badovincima - kaže sagovornik portala informer.rs.

Informer

Radisav P. je poginuo na licu mesta

Kako saznajemo, Danijela ima povredu slezine i prelom rebara.

Radisav i njegova ćerka su bili na jednoj svadbi u Bogatiću, a pošto je on navodno više popio dao je Danijeli da vozi nazad do kuće jer je deonica od restorana do njihove porodične kuće mala.
 

- To navodno nije prvi put da devojka vozi, i poginuli je imao poverenja u nju zato joj je i dao volan u ruke, iako nema vozačku. Verovatno je malo brže ušla u krivinu i izgubila je kontrolu nad vozilom i sletela s puta i direktno se zakucala u drvo. Auto je od siline udarca na prednjem delu potpuno smrskan -pričaju komšije stradalog čoveka i njegove ćerke.