15.10.2023.

21:29

Foto: printscreen

Hronika

Crna nedelja na putevima u Srbiji! Troje mrtvih i devetoro povređenih - dvoje mladih izgubilo živote (FOTO/VIDEO)

Džipom "mercedes" je sleteo sa puta, udario u drvo od koje se odbio i udario u betonsku ogadu jednog dvorišta.

Iz smrskanog vozila koje je bilo prevrnuto na krov vatrogasci su izvukli A.D. (20) iz Prnjavora.

Informer

 

On je u komi transportovan u šabačku bolnicu i kako su saopštili iz ove ustanove, u teškom je stanju. Trenutno je u intenzivnoj nezi i lekari će odlučiti da li će biti prebačen u Klinički centar u Beogradu.

Informer

U policiji u Šapcu su naveli da je uviđaj na mestu nesreće još uvek u toku.

Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras nešto pre 19 časova na putu između Česterega i Banatskog Dvora u opštini Žitište.

Prema prvim informacijama u saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri putnička vozila i kako saznaje Zrklik, sedam osoba je prevezeno u Urgentni centar u Zrenjaninu.

Dvoje kola Hitne pomoći odmah su izašla na mesto nesreće, policija trenutno vrši uviđaj i propušta saobraćaj naizmenično.

Podsetimo, ovo je treća teška saobraćajka za samo nekoliko sati. Večeras oko 19 časova devojka Z.D. (18) poginula je u Obrenovcu, kada je vozilo kojim je upravljala Z.D. sletelo s puta, udarilo u banderu i na kraju završilo u Baričkoj reci.

Takođe, večeras oko 18. 30 časova automobil je udario biciklistu kod Leskovca i usmrtio ga na licu mesta.

To, nažalost nije sve. Kod Iriga je kamion izleteo sa puta, a jedan pešak teško je povređen u Beogradu u Ulici kneza Miloša i prevezen u Urgentni centar.