16.10.2023.

12:57

Foto: Informer

Hronika

Pretio vlasniku teretane pred radnicima: Ugrozio sigurnost građana na Novom Beogradu

On je kako se navodi u septembru ove godin na Novom Beogradu u blizini ulaza za teretanu "Ahilej", pretio valsniku pred zaposlenima.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom izrekne uslovnu osudu kojom će okrivljenom utvrditi kaznu zatvora u trajanju ne kraćem od osam meseci i istovremeno odrediti da se utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni za vreme ne kraće od tri godine od dana pravosnažnosti presude ne učini novo krivično delo, uz kumulativno izricanje mere bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenim u trajanju ne kraćem od tri godine.

Informer

 

Podsetimo, R.U. se osumnjičen da je u ulici Maršala Tolbuhina, ispred teretane izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti na taj način što je posredstvom drugih lica i u njihovom prisustvu uputio pretnje da će ubiti vlasnika teretane "Ahilej".

Takođe, osumnjičeni je ranije prijavljivan zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti i krivičnog dela Nasilničko ponašanje, na štetu radnice teretane "Ahilej", povodom kog događaja je osumnjičeni procesuiran od strane tužilaštva.

Osumnjičeni R.U. je u petak 30. septembra sproveden u prostorije tužilaštva radi saslušanja, a sada je podnet optužni predlog.