23.10.2023.

14:53

Foto: Društvene mreže

Hronika

Voleo motore, a brzina ga odvela u smrt! (FOTO)

Oni su "mercedesom" velikom brzinom sleteli s puta, udarili u banderu, pa se odbili, zakucali se u betonsku ogradu i prevrnuli.

Nesrećni Igor je ispao iz auta i na mestu poginuo, dok je D. A. u teškom stanju izvučen iz smrskanog vozila i prebačen u Klinički centar u Beogradu.

Informer

Poginuli Igor, koji je bio za volanom je navodno vozio neprilagođenom brzinom i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad vozilom i direktno se zakucao u betonsku ogradu pored puta.

- Udarac je bio tako silovit, da smo mislili da od njih ništa nije ostalo. Auto se od udarca bukvalno prevrnuo na krov. Scena je bila jeziva, Igor je navodno ispao iz kola prilikom udara i ostao da leži pored smrskanog auta, dok je suvozač, inače dečko iz susednog sela ostao zaglavljen u olupini auta - rekle su ranije komšije.

- Vatrogasci su sekli lim da dođu do D. A., a potom su ga lekari Hitne pomoći sanitetom transportovali za šabačku bolnicu, ali je i on nažalost preminuo. Uviđaj je trajao satima nakon stravične nesreće.

Informer

Igor je ispao iz "mecedesa" nakon udara u banderu

On dodaje da su i Igor i D. A. voleli brzu vožnju, po tome su bili poznati u selu.

- Ta brzina ih je odvela u smrt. Obojica su vozili motore, bili su članovi jednog moto-kluba, ali u nedelju su zbog kiše seli u auto, čuo sam da su krenuli kod Igorove devojke u Šabac kad su stradali - rekao je poznanik nesrećnih mladića.

Prema njegovim rečima, Igor i D. A. su, uprkos kobnoj ljubavi prema brzini, bili dobri i vredni momci.
- Igor je radio za neku firmu koja ima stovarište betona, ali je radio i druge fizičke poslove. Vario je, ma momak za primer! Pre nekoliko godina otac mu je preminuo nakon bolesti, pa je Igor ostao sam sa mlađom sestrom i majkom. Njih dve su van sebe od tuge. Ispred njihove kuće su se posle nesreće okupili bajkeri iz Igorovog moto-kluba, došli su da izjave saučešće, bilo je baš potresno - kazao je naš sagovornik.

Igor je, inače, pre samo 20 dana proslavio 24. rođendan.