18.10.2023.

10:26

Foto: printscreen/instagram 192.rs

Hronika

Detalji strašne nesreće u kojoj je poginulo dete (3): Majka vozila automobil, povređena još jedna osoba (VIDEO)

Kako Informer nezvanično saznaje u ovoj nesreći, koja se dogodila na putu Zrenjanin - Melenci, pored vozača povređena i jedna putnica.

- Sumnja se da se nesreća dogodila tako što je žena, majka nastradalog deteta itzgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal. Devojčica je nastradala na mestu nesreće, dok je majka zadobila lakše telesne povrede. Pored nje teške telesne povred zadobila je i žena koja je bila putnica u ovom vozilu - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

ilustracija

Povređene žene su kolima Hitne pomoći transportovane u Urgentni centar u Zrenjaninu, dok su vatrogasci iz vozila izvukli telo nastradale devojčice. 

- Još uvek nije poznato da li je dete bilo u sedištu namenjenu za decu,a li ni gde je tačno bilo. Postoji sumnja da je dete u krilu držala žena koja je bila putnica u vozilu. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina kretanja, ali policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeni svi detalji tragedije - rekao je naš sagovornik i dodao da je o slučaju obavešetno nadležno tužilaštvo koje rukovodi istragom. 

Na Instagram stranici 192 objavljen je snimak koji je snimljen ubrzo nakon nesreće. Na njemu se vide više vozila i policija, te se u prvom trenutku verovalo da je reč o lančanom sudaru.