18.10.2023.

14:06

Foto: S.T.

Hronika

"Vaško, pi*kice, zapamtićeš ti mene i tebe će neko da sredi": Suđenje Kantaru, pretio načelniku policije u Vranju

Suđenje Kantaru zbog pretnji nekadašnjem  načelniku policije u Vranju biće održano u Centralnom zatvoru u Beogradu

Poslednje ročište održano je početkom septembra u Osnovnom sudu u Vranju. Ali samo što je ročište počelo, nakon šest minuta, Nikoliću je pozlilo, te je pozvana hitna pomoć. U samo šest minuta trajanja ovog procesa, tada je rečeno da advokat Hristina Đorović neće zastupati Dejana Nikolića u ovom postupku.

Informer

 

Sudija je odredila pauzu, a posle ukazane lekarske pomoći, Nikolić je iz Osnovnog suda upućen u Centralni zator u Beogradu.

Informer

S.T.

Šta si stao ispred mene, jebem li ti mater, marš u pi*du materinu“, kada ga je oštećeni upozorio na ponašanje i na to da je dužan da se javi dežurnom policijskom službeniku i da poštuje red, nakon čega mu je okrivljeni uputio reči uvrede i pretnje:
Vaško, pi*kice, zapamtićeš ti mene i tebe će neko da sredi, dovodiš mi žandarmeriju u diskoteku, nađoste li bombe, ti si nula od načelnika, ženu si mi zvao za svedoka, ti si nula od čoveka“, kada je oštećeni opet upozorio na ponašanje i da prestane sa uvredama i pretnjama, okrivljeni je nastavio da vređa oštećenog rečima: 

Informer

 

Pi*kice, gnjido, vaško, nulo od čoveka“, povremeno gestikulirajući rukama, nakon čega je između njih stao policijski službenik, svedok S. N., a potom je došao i svedok S. Z., šef smene i svedok Đ. M., vođa smene dežurne službe, kada su okrivljenog uveli u prostorije dežurne službe PU u Vranju, gde je isti nastavi da oštećenom upućuje uvrede i pretnje: 
Vaško, pi*kice, stoko i tvoja deca će da ispaštaju“, svestan da je njegovo delo zabranjeno.
Inače, u Osnvnom sudu u Vranju, glavni pretres u ovom slučaju odlagan je više puta i to zbog toga što bi Nikoliću pozlilo po dolasku u sudnicu.
Dejan Nikolić Kantar osuđen je ranije u dva slučaja zbog pretnji zaposlenima i vlasnici OK Radija u Vranju.