19.10.2023.

17:14

Foto: prinstscreen

Hronika

Užas u Barajevu: Pesnicama pretukli doktora Hitne pomoći

Prema nezvaničnim informacijama napad se dogodio sinoć oko 23.30 sati kada je ekipa Hitne pomoći došla na poziv kako bi pomogla povređenom pacijentu.

- Doktor je bio pored povređenog čoveka, kada mu je prišla grupa pijanih mladića. Jedan je počeo odmah da ga udara nogama i rukama. Znači ni krivog ni dužnog doktora, koji je došao da pomogne povređenom čoveku, napali su nasilnici. Zadali su mu pesnicama nekoliko udaraca i tom prilikom ga povredili - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

 

On je dodao da je odmah obaveštena policija, koja j eubrzo stigla a doktor Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centra gde su mu srećom konstatovane lake telesne povrede.

- Policija brzo reagovala i uspela je da uhapsi jednog nasilnika M.D. (30) dok za ostalim traga jer su se "junaci" razbežali - objašnjava naš izvor.

Informer

 

Prema njegovim rečima, nedopustivo je za svakog normalnog čoveka da bilo šta pomisli za ljude koji neprestano pomažu drugima, a da ovakvim postupcima i ne govorimo. 

- Nadam se da će nasilnici da odgovaraju za ovo što su uradili, a trebalo bi ih žestoko kazniti, kako se ovo ne bi ponavljalo. Ovo je ko zna koji put da ekipa Hitne pomoći bude fizički napadanuta. Inače, svakodnevno se susreću sa raznoraznim uvredama ... - rekao je naš sagovornik koji je inače i kolega povređenog doktora.