27.10.2023.

12:41

Foto: Tanjug/Shutterstock

Hronika

Oglasila se novosadska bolnica u kojoj je zbrinuta povređena studentkinja: Devojka je u kritičnom stanju na intezivnoj nezi

Kako su za informer.rs izjavili u bolnici studentkinja je primljena u kritičnom stanju. 

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljena je pacijentkinja, stara 22 godine, koja je dovezena kolima Hitne pomoći, sa teškim telesnim povredama. Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola, ona se nalazi na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, gde se sprovode mere intenzivnog lečenje - navode u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako saznajemo, studentkinja je sa ostalim kolegama čekala da počnu predavanja, a u jednom trenutku se naslonila na ogradu, a zatim pala između stepeništa sa visine od četiri metara. Na mestu pada bila je velika lokva krvi.

- Uspaničili smo se, jer je prizor zaista bio jeziv. Kada je koleginica pala, nije bilo nikog u njenoj neposrednoj blizini, tako da pretpostavljamo da joj je pozlilo i da je zbog toga izgubila ravnotežu - objašnjava jedan uznemireni student za Informer.

Ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na mesto nesreće, a na fakultetu su i policijske ekipe, koje utvrđuju detalje ove nesreće.