01.11.2023.

17:13

Foto: Informer

Hronika

Tužilaštvo najavilo žalbu na presudu Belivukovom vojniku! Bivši verenik Tijane Ajfon osuđen na tri godine zbog smrti mladića!

Viši sud u Beogradu je danas doneo i javno objavio presudu kojom je okrivljenog Milovana Tadića oglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela teška telesna povreda i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od tri godine u koju mu se uračunava vreme provedeno u policijskom zadržavanju.

Milovan Tadić optužen je da je pokojnom Vukiću, pošto je izbačen iz noćnog kluba, kobne večeri zadao udarac u stomak koji je izazvao oštećenje unutrašnjih ograna, a kasnije i smrt. Vukić je doveden u bolnicu gde je ustanovljena tečnost u stomaku, odmah je operisan, a lekari su napisali da je tokom operacije uočen hematom.

Informer

Tijana Ajfon je bila verena za Tadića

Od zadobijenih povreda, Slobodan Vukić je preminuo nekoliko dana kasnije, ali superveštačenjem koje je izvršeno tokom ponovljenog postupka, nije mogla da se utvrdi uzročno poslednična veza između teških povreda koje je Tadić naneo mladiću i njegove smrti.

Tadiću je, podsetimo, ovo druga po redu presuda pošto je prvu od pet godina zatvora ukinuo Apelacioni sud i naložio novo suđenje.

Informer

Tijana Ajfon je dolazila u sud da bodri verenika

Inače, Tadić je 4. februara uhapšen pod sumnjom da je pripadnik organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i Marka Miljkovića i od tada se nalazi u pritvoru i pod istragom je Tužilaštva za organizovani kriminal.

Miksa je u žižu javnosti dospeo kao verenik starlete Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, osuđene za organizovanje međunarodne prostitucije. Ona mu je redovno dolazila na suđenja u Višem sudu u Beogradu, da ga bodri iz publike. Veya je kasnije pukla.
Miksa je pritvoru od 4. februara 2021., kada je uhapšen kao pripadnik Belivukovog klana.