02.11.2023.

12:43

Foto: Informer, Društvene mreže

Hronika

"On je svima pričao da će se razneti bombom"! Kolega Dragana S. koji se ubio u šoku: "Povukao se u sebe zbog alkohola"

Ovim rečima za bivši kolega Dragana S. (40) koji se danas razneo bombom na Železničkoj stanici u Čačku nakon što je sačekao da prođu vozovi.

- Juče sam objavio sliku sa nekim kolegom, a on je komentarisao moju objavu i napisao: "Tako i treba. Samo mene niko ne zove!" Mi smo ga stalno zvali, a on se nikada nije javljao. Povukao se u sebe nakon incidenata koje je imao sa alkoholom - navodi naš sagovornik, piše "Blic".

Ističe i da je pre nekoliko meseci Draganu oduzeta vozačka dozvola.

- Oduzeli su mu dozvolu zbog alkohola, kada su ga zaustavili imao je 1,87 promila alkohola u krvi. Ubrzo nakon toga, izazvao je nezgodu. Nije bilo povređenih, ali mu je izmereno 2,60 promila alkohola u krvi. Nakon toga dao je otkaz i vratio se u selo kod majke. I od tada se nikome nije javljao - navodi Draganov kolega.

Informer

Dragan S.

Navodi i da je Dragan imao dosta problema.

- Imao je dosta problema. Još uvek ne mogu da poverujem da je to uradio. Poslednji put sam ga video pre pet meseci - kaže on.

Podsetimo, Dragan S. (40) razneo se danas bombom na Železničkoj stanici u Čačku nakon što je sačekao da prođu vozovi.

Kako saznajemo on je iz gornjomilanovačkog sela Pranjani.

- Ovo je prava tragedija, ugasio se mlad život. Živeo je sam sa majkom i koliko je nama poznato vozio je kamion. Ovo nas je sve zaista potreslo - kažu meštani Pranjana.

Prema rečima ostalih očevdaca, pre ove nesreće prošao je jedan putnički, a zatim i teretni voz, pa se pretpostvlja da je muškarac čekao da ostane sam kako bi aktivirao eksplozivnu napravu. Sedeo je sam na klupi koja je izdvojena od ostalih.

Sve se dogodilo u 8.42 kada je Dragan S. aktivirao ručnu bombu dok je sedeo na klupi. Nastradao je na mestu eksplozije, a niko drugi nije povređen.

- Kako smo čuli čovek je sedeo na klupi, nakon čega je aktivirao eksplozivnu naravu i razneo se. Mi nismo bili tu, ne znamo da li se baš tako desilo, ali to je ono što smo čuli - rekao je jedan od građana Čačka koji se našao u blizini Železničke stanice.