05.11.2023.

08:18

Foto: RINA

Hronika

Još jedno razbojništvo u Novom Pazaru: Odneta veća količina novca i zlata iz kuće

Kako Informer nezvanično saznaje, lopovi su upali u kuću u Dubrovačkoj ulici dok su vlasnici bili odsutni i iz nje odneli oko pola kilograma zlatnog nakita i 5.000 evra.

" Vlasnici nisu bili u kući a kada su se vratili doživeli su užasan šok. Vrata su bila obijena a u kući razbacanes stvari. Oni su odmah prijavili pljačku policiji koja je odmah došla i obavila uviđaj. U toku je intenzivna potraga za NN počiniocima, koji su se udaljili neopaženo." objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

 

Kako je naveo ovo je, nažalost, jedno u nizu razbojništava koja su se desila ove godine u Novom Pazaru.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana, nepoznati počinioci vezali su stariju ženu u kući i tom prilikom odneli oko 10.000 evra i otuđili vozilo koje su kasnije zapalili.

Informer

 

Novinarka Informera je samo nekoliko sati nakon jezivog razbojništva, tokom kog su razbojnici zaključali ženu u kupatilu, razgovarala sa žrtvom pljačke. 

Ovi događaji uznemirili su građane Novog Pazara, koji strahuju za svoju bezbednost i imovinu. Mnogi od njih traže od nadležnih organa da pojačaju mere zaštite i spreče dalje kriminalne aktivnosti u gradu.