07.11.2023.

09:18

Foto: Informer

Hronika

Otac presreo druga svog sina, pa nasrnuo na njega! Užas u Smederevu!

Otac tvrdi da je muškarac čekao njegovo dete nakon škole i fizički ga napao, uključujući zavrnutanje uva, stiskanje vrata i udaranje šamara. Nakon ovog incidenta, dete je pretrpelo emocionalne traume i sada odbija da ide u školu.

Pozvao ga u auto "samo da ga pita šta se desilo"

- Moj sin se sa još tri druga vraćao iz škole proše nedelje, 31. oktobra oko pola jedan popodne, kada se pored njih zaustavio plavi automobil marke "audi" u kom je bio otac njihovog druga iz odeljenja - kaže uznemireni otac i dodaje:

- On je otvorio suvozačeva vrata i pozvao mog sina da dođe, ponudio mu prevoz do kuće i rekao da hoće sa njim da porazgovara. Maj sin je to odbio, rekavši da neće da uđe u auto, nakon čega ga je on pozvao da priđe "samo da ga pita šta se dogodilo u školi".

Informer

 

Prema njegovim rečima, kako je njegov sin prišao "audiju", tako ga je napadač uhvatio za levo uvo i snažno krenuo da ga uvrće i vuče dete tako da ga je skoro ubacio na sedište suvozača.

- Nakon toga ga je pustio i krenuo da mu lupa šamare, kad je pokušao da ga uhvati za vrat moj sin je uspeo da se izmake i odmah se vratio do svojih drugara, a napadač je tako brzo otišao da nije zatvorio ni vrata automobila, već je samo dao gas - prepričava nemile scene čovek iz Smedereva.