08.11.2023.

17:10

Foto: facebook

Hronika

"Srećan ti rođendan, sine, srećo i tugo moja, Bogu ću se moliti da te oživim" Neutešni otac ubijenog dečaka u masakru na Cetinju

Na videu koji je juče objavio, Miloš ja napisao A, boli, sve boli. I najviše noću kada ostanem sam. kad niko ne vidi!

- Srećan ti rođendan, srećo i tugo moja. Danas, dragi sine, ovom tužnom čestitkom prekidam tvoj vječni san, pa umjesto osmjeha i sreće suze teku. Srećan ti rođendan. Zaboraviti svu mu i tugu i bol danas moram na trenutak i biti za tvoj srećan rođendan. Da li je tvoja mala, nevina duša, dotakla nebo na kojem spavaš svoj vječni san, a ja sam na dnu, ljubavi moja i suzom ti ispunjavam želje za srećan rođendan. Neka ove novembarske cetinjske kiše ne remete tvoj vječni san. Spavaj pored brata i majke. Sretan ti, sine, rođendan. A ja ću mjesto svjećića rođendanskih svijeću paliti svaki dan, Bogu se moliti da te oživim. Srećan ti, mili, rođendan. Maštam kako me grliš, sine, o tebi i bratu svaki dan. Za tobom, tvoj tata vječno će žaliti. Srećan ti sine rođendan-čuje se u video snimku nesrećnog oca.

Informer

On je tog krvavog dana ostao bez cele porodice, a njegovu tugu i bol podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama gde objavljuje tužne stihove, njihove srećne porodične fotografije. Tako je bilo i juče kada se oglasio povodom 12. rođendana svog sina Mašana, koji bi da ga ubica Vuk Borilović (35), inače njihov gazda stana koji su iznajmljivali nije ubio.

 
$bp("Brid_99460665", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1467438"});

- Sine, Maške moj, došao je još jedan rođendan da te otac ne može zagrliti i poželjeti ti da mi živiš još dugo ??... tvoj 12 ti rođendan. I danas ću zagrliti hladnu ploču vaše vječne kuće, nadajući se da ćete čuti moje želje, moje jecaje da mi vas Bog vrati ??  Zašto me živote ne pogledaš u oči , pogledaj me ako snage imaš, pogledaj me pa mi reci zašto mi uze sve što volim! ??????

Informer

 

Ovu tužnu rođendansku čestitku Miloš Martinović je objavio uz niz fotografija na kojima je njegov stariji sin nasmejan, gde pozira s njim ili sa na fudbalskom terenu.

U nedelju je opet bila organizovana tužna povorka od mesta zločina u cetinjskom naselju Medovina do centra grada gde su okupljeni, ožalošćene porodice žrtava nosile njihove uramljene fotografije obučeni u crnini.

Vuk Borilović (35) kobnog 12. avgusta prošle godine počinio je najveći masakar u novijoj istoriji Crne Gore kada je nakon što se navodno, vrati iz crkve uzeo pušku i počeo svojoj krvavi pir, u kome je ubio njih 10, a ranio šest osoba. Masovni ubica je lišen života posle zločina nakon što ga je lokalna policija opkolila i sasula pet hitaca u njega i na taj način zaustavila još veću tragediju.