09.11.2023.

14:16

Foto: Privatna arhiva

Hronika

Bebi polomio ruku i povredio glavu? Detalji jezivog nasilja u Kraljevu

Kako je Informer ranije objavio brutalno nasilje dogodilo se pre nekoliko dana a otkriveno je kada je majka deteta (19) odvela devojčicu kod lekara.

- Pretpostvalja se da majka nije ništa znala, ona je dete i dovela kod lekara da vidi šta se dešava jer je beba na trenutke gubila svest. Lekari su nakon pregleda ustanovili da je beba teško  povređena, odnosno da ima polomljenu ruku i hematom na glavi. Sumnja se da su povrede nastale fizičkim zlostavljanjem  - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da je nakon inicijalnog zbrinjavanja beba iz Kraljeva prevezena u Tiršovu.

Informer

 

Lekari su po službenoj dužnosti odmah obavestili policiju koja je uhapsila očuha devojčice zbog sumnje da ju je udarao rukama i tom prilikom joj naneo teške povrede.

"Sumnja se da je on u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao sedmomesečnu pastorku. Zbog zadobijenih teških telesnih povreda bebi je ukazana lekarska pomoć u kraljevačkoj bolnici nakon čega je prebačena na dalje lečenje na Univerzitetsku dečju kliniku u Beogradu" saopštila je ranije policija