11.11.2023.

08:30

Foto: Informer/Facebook

Hronika

Potresna ispovest dede pretučene bebe iz Kraljeva: Nisam ni slutio da zet tuče moju unuku

- Koliko znam on nije bio agresivan prema mojoj ćerki, a šokirao sam kada sam čuo da je uhapšen i da je on tukao moju unuku. Kada je beba završila u bolnici  i onda prebačeno u Beograd on je došao kod mene da pozajmi para, da ode i poseti je. Kakav je to čovek?! - pita se Ivanin otac i dodaje:

Informer

- Pod velikim sam stresom, mnogo mi je teško, a moram da radim. Ivana je sada kod mene kući u Vrnjačkoj Banji. Biološki otac nije želeo da prizna bebu i Ivana je počela da se zabavlja sa Aleksandrom. Venčali su se dok je Ivana bila trudna. Živeli su u Vrnjačkoj Banji, a onda su se preselili u Kraljevo i počeli da žive sa Aleksandrovim roditeljima. Sada kada je uhapšen shvatio sam da je on Ivanu slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu. 

Podsetimo Aleksandar K. je uhapšen nakon što je utvrđeno da je on tukao bebu i naneo joj teške povrede. Sedmomesečna beba je nakon pregleda u Domu zdravlja u Kraljevu, gde su i uočeni tragovi zlostavljanja transportovana u Dečiju bolnicu u Tiršovoj, a lekari su utvrdili da ima prelom ruke i ključne kosti, hematom na glavi, ali i prelom rebara i unutrašnje krvarenje. 

Majka Ivana I. je saslušana u policiji i Centru za socijalni rad u Kraljevu, dok je njen suprug Aleksandar K. nakon hapšenja saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu i određen mu je pritvor do 30 dana.