11.11.2023.

13:22

Foto: Informer/Facebook

Hronika

Očuh monstrum iz Kraljeva: Izigravao "žestokog momka" a ovamo tukao pastorku staru sedam meseci

Kako saznajemo još kao dečak bio je problematična zbog čega je i izbačen iz škole, a sa takvim ponašanjem je nastavio i kasnije, ali je evidentno da je pokušavao sebe da prikaže kao nekog kriminalca.

Interesantno je da je na svom Instagramu okačio i snimak na kome pozira sa Kristijanom Golubovićem, dok u pozadini grmi muzika iz serije "Južni vetar".

Informer

Podsetimo Aleksandar K. je uhapšen nakon što je utvrđeno da je on tukao bebu i naneo joj teške povrede. 

- On je i kao mlađi imao problema sa zakonom, bio je problematičan i nekoliko puta je izbacivan i iz škole. Išao je u školu u jednom selu blizu Kraljeva, odakle je izbačen i prebačen u Kraljevo, a sve zbog nasilničkog ponašanja - kaže jedan poznanih bahatog mladića i dodaje: 

- Navodno nije bio nasilan prema Ivani, ali prema bebi jeste. Pre Ivane bio je sve sa starijim ženama, verovatno je bio ljubomoran, i onda je zbog toga maltretirao dete, koje je znao da nije njegovo.

Inače horor koji je dete preživljavalo pored očuha mostruma otkriveno je kada je majka svoju ćerkicu odvela na vakcinaciju u Dom zdravlja u Kraljevu i tada su uočene povrede. Dete je prvo zbrinuta u kraljevačkoj bolnici, a onda je zbog težine povreda transporotvana u  Dečiju kliniku u Beogradu. Bebi su lekari konstatovali prelom ruke i ključne kosti, hematom na glavi, ali i prelom rebara i unutrašnje krvarenje. 

Informer

Umislio da je kriminalac

Majka Ivana I. je saslušana u policiji i Centru za socijalni rad u Kraljevu, dok je njen suprug Aleksandar K. nakon hapšenja saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu i određen mu je pritvor do 30 dana.