16.11.2023.

11:31

Foto: Informer/j.s.

Hronika

Ovde se desio zločin koji je šokirao Jagodince! U istom naselju pre šest meseci otac i sin ubili beskućnika (FOTO/VIDEO)

Kako je Informer već pisao starac je pronađen nag i sa brojnim jezivim povredama, dok je mladić nakon zločina mirno sačekao policiju.

Inače meštani ovog naselja u Jagodini šokirani su onim što se desilo, ali i podsećaju da se pre samo nekoliko meseci, u istom kraju, dogodio još jedan stravičan zločin.

- Tada su uhapšeni otac i sin, K.O. (50) i K.V. (34) zbog sumnje da su nasmrt pretukli poznanika Đ.M. (40) koji je od zadobijenih povreda preminuo na mestu zločina. Zločin se dogodio na platou ispred lokalnog tržnog centra - rekao je jedan od lokalnih meštana.

Informer

 

Prema njegovim rečima pričalo se da su se otac i sin, koji su navodno bili pijani, posvađali sa Đ.M., sa kojim su se poznavali od ranije.

- Problematični su bili i skloni alkoholu. Kada bi popili bili bi agresivni i često pravili probleme.Međutim niko ne zna pravi razlog zbog čega su napali i pretukli tog čoveka - priča on.

Podsetimo Zoran S. (70) iz Jagodine ubijen je juče popodne u svom stanu u Jagodini, a za ovaj zločin osumnjičen je devetnaestogodišnjak B.D. iz Paraćina.

- Još nije poznat razlog ovog napada, utvrđuju se sve okolnosti, a naloženo je veštačenje telefona žrtve i osumnjičenog kako bi se utvrdila priroda njihovog odnosa - navode iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.