17.11.2023.

08:42

Foto: facebook/informer

Hronika

Motiv jezivog zločina u Jagodini i dalje nepoznat! Mladić (18) koji je izmasarkirao starca (70) danas na saslušanju kod tužioca

Zoran S. ubijen u svom stanu u Jagodini, a policija uhapsila osumnjičenog mladića iz Paraćina, a trenutno  se utvrđuje priroda njihovog odnosa, ako i motiv užasnog zločina.

Prema nezavničnim informacijama iz istrage Danilo B. i Zoran S. su u kontakt stupili preko društvenih mreža, ali i dalje nije jasno u kakvom su oni odnosu imali  s obzirom na razliku u godinama.  

Podsetimo kobne večeri Zoran je pozvao Danila da dođe kod njega, a onda je mladić prvo pretukao metalnom šipkom Zorana, što najbolje pokazuju vrlo uočljive i veoma brojne povrede i hematomi. Nakon prebijanja mladić je nožem više puta ubo Zorana, da bi mu na kraju prerezao vrat. 

Informer

Inače ubijeni Zoran je pronađen potupno nag u lokvi krvi, a ubica je prvo pozvao druga i ispričao mu šta je uradio, a ovaj je o svemu obavestio policiju.

- Zoranovo telo pronađeno je potpuno nago na podu njegovog stana. Imao je hematome po telu od udaraca šipkom, kao i više ubodnih rana od noža po telu i posekotinu na vratu. Neverovatna je ta količina besa koju je pokazao Danilo dok se iživljavao nad starcem. Sve izgleda kao da je reč o nekom zločinu iz strasti, ali pravi motiv će se znati najverovatnije tek nakon veštačenja telefona osumnjičenog i žrtve - rekao je naš izvor 

Zločin se odigrao u naselju Sarina međa u Jagodni u lokalu koji je Zoran preuredio u stan.