17.11.2023.

13:50

Foto: Informer/društvene mreže

Hronika

Pratio porodicu Kosmajac! Policija pronašla mape kretanja dece pokojnog biznismena u kući uhapšenog bombaša

Kako mediji prenose, policija je tokom pretresa kuće u Slavkovici kdo Ljiga u kojoj je uhapšen bračni par pronašla nacrtane rute i mape kretanja dve ćerke i sina pokojnog Dragoslava Kosmajca. 

- Sumnja se da je mesecima pratio ćerke i sina Dragoslava Kosmajca. Kod Krstića su pronađene nacrtane rute i šeme, spiskovi kuda se tačno kreću i gde provode vreme, ali i nekoliko toki vokija - kazao je izvor iz istrage. 

Informer

Kuća pokojnog Dragoslava Kosmajca u kojoj stanuje njegova ćerka Milica

Podsetimo, Dušan Krstić i njegova supruga Džesika R. T. uhapšeni su zbog sumnje da su 7. novembra bacili jednu bombu u dvorište kuće u kojoj živi Aleksandra Kosmajac,udovica Dragoslava Kosmajca sa sinom Lazarom i mlađom ćerkom Jelenom, ali bomba nije eksplodirala, a potom su bacili još jednu u dvorište komšijske kuće koja je eksplodirala i prčinila manju štetu. 

Kako smo već izveštavali oni su juče bacili još jednu bombu u dvorište druge kuće u Ulici Milana Rakića, takođe na Zvezdari u kojoj živi najstarija Kosmajčeva ćerka, Milica. 

Prema nezvaničnim informacijama, Krstić je posle akcije hapšenja priznao da je bombe na porodicu pokojnog biznismena bacao iz osvete.

Informer

- Krstić tvrdi i da zna da je Kosmajac prodavao mnogo droge na Zvezdari, kao i da je odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela, ali i za ubistvo njegovog kuma Gorana Marjanovića, zvanog Goksi Bobaš koje se dogodilo 1995. godine - kaže sagovornik iz istrage. 

Inače istraga je pokazala da je Ducina supruga Džesika, išla do kuća na Zvezdari i čekala ga dok je on bacao bombe u dvorišta.