18.11.2023.

14:13

Foto: Printskrin video

Hronika

Sahranjen Ivan Asodi koji je izrešetan na Čukarici! Navijači "Crvene zvezde" se oprostili od likvidiranog prijatelja

Asodija je 4. novembra izrešetao nepoznati napadač na uglu Ulica Galipoljska i Milorada Jovanovića na Čukarici i pogodio ga sa više od deset metaka od čega je čak šest pogodaka bilo u grudi i stomak. On je odmah operisan, a operativci su pokušali nakon toga da pričaju sa njim, ali je on odbio saradnju i ćutao je o samom napadu. 

Nažalost i pored napora lekara da mu spasu život on je u utorak 14. novembra preminuo. 

Juče i prekjuče od ubijenog navijača su se opraštali prijatelji, a u novinama je objavljen veliki broj čitulja sa porukama upućenih njemu. Interesantno je da su na košarkaškoj utakmici između Olimpijakosa i Crvene Zvezde koja se u četvrtak uveče igrala u Pireju, beogradski navijači okačili veliki transparent sa njegovim imenom, i na ovaj način se oprostili do njega.

Informer

Podsetimo ubijeni Asodi je od ranije poznat policiji i to zbog toga što je bio optužen za teško ubistvo Saše Joksića u saizvršilaštvu u porti crkve u Vraniću 2015. godine.

Ipak, u završnici tog sudskog procesa pre tri godine, Više javno tužilaštvo povuklo je optužnicu protiv njega, dok je njegov prijatelj Marko Petković osuđen na 17 godina zatvora.

Informer

Interesantno je da je među onima koji su dali čutulje i oprostili se od Asodija bio i osuđeni Marko Petković.