20.11.2023.

18:40

Foto: printscreen/ društvene mreže

Hronika

Ovo je Nikola (38) koji je ubijen u Novom Sadu! Cimer ga izbo 30 puta, poznanici otkrili detalje

U pitanju su dvojica beskućnika koja su živela zajedno u napuštenom objektu u Novom Sadu, a osumnjičeni B .F. je svog cimera, kako su pokazali dosadašnji dokazi, ubo 30 puta nožem.

– Ubistvu je prethodila svađa, a onda je B.F. izvukao nož i izbo poznanika. On je posle toga otišao u policiju i prijavio zločin. Telo u užasnom stanju je pronađeno u žbunju iza Instituta za javno zdravlje Vojvodina – kaže izvor iz istrage.

Osumnjičeni muškarac je u trenutku kad je počinio zločin bio pod dejstvom alkohola. Kako su ranije rekle komšije, i osumnjični i žrtva su često bili pijani, toliko da se nije moglo ni razumeti o čemu razgovaraju. U napuštenom objektu, kako su naveli, ranije je živeo samo osumnjičeni, ali mu se u poslednje vreme pridružio i žrtva Nikola Nađ.

– Znali su da se posvađaju i ranije, a onda ih opet vidimo da zajedno šetaju ulicama. Taj objekat je jeziv jer se tu pre nekoliko godina dogodilo samoubistvo, ma svi se trudimo da ga zaobilazimo u šrikom luku – dodale su komšije.

Inače, sumnja se da je osumnjičeni B. F. svoju žrtvu ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.