21.11.2023.

15:22

Foto: Informer

Hronika

Šok u Novom Pazaru, lopovi vratili plen! Crni mercedes osvanuo na istom mestu odakle je ukraden!

Posle intenzivne istrage koja je usledila nakon krađe crnog Mercedesa C klase na Jošaničkom primorju, automobil je neočekivano vraćen. Policija je potvrdila da je vozilo pronađeno na istom mestu gde je i ukradeno, a počinioci su ostali nepoznati.

Sigurnosne kamere zabeležile su nesvakidašnji događaj. U ranim jutarnjim satima mestu otuđenja mercedesa približilo se vozilo iste marke kao i ono koje je ukradeno. Neidentifikovane osobe su zatim premestile mercedes iza audija na prvobitnu lokaciju, ostavljajući vozilo netaknuto. Ovaj događaj izazvao je iznenađenje i policije i lokalnog stanovništva.

Policija nastavlja istragu radi utvrđivanja identiteta počinilaca, ali trenutno nema konkretnih tragova koji bi doveli do njihove identifikacije. Slučaj je i dalje u javnosti, a policija poziva građane da daju sve informacije koje bi mogle da pomognu u rešavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja.

Vraćanje ukradenog vozila na ovaj način je retka pojava i izaziva spekulacije o motivima počinilaca. Da li su se predomislili, ili je krađa bila neka vrsta upozorenja, ostaje nepoznato.