22.11.2023.

17:33

Foto: Informer/shutterstock

Hronika

Sud doneo odluku o beskućniku koji je nasmrt izbo cimera! Zario mu nož 18 puta u srce

Podsetimo, Bogoljub F. (47) došao je u policijsku stanicu u Novom Sadu i priznao da je nasmrt izbo Nikolu N. (38), s kojim je živeo u napuštenom objektu.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su dvojica beskućnika koja su živela zajedno u napuštenom objektu u Ulici Ruđera Boškovića. B. F. je, kako se sumnja, žrtvu svirepo ubo sa 30 uboda nožem, od kojih je 18 bilo u srce, 10 u leđa i dva u noge.

Informer

 

- Ubistvu je prethodila svađa, a onda je B. F. izvukao nož i izbo poznanika. On je posle toga otišao u policiju i prijavio zločin. Telo je pronađeno u žbunju iza Instituta za javno zdravlje Vojvodina, na mestu na koje je sam osumnjičeni ukazao - kaže izvor.

Osumnjičeni muškarac je, kako se saznaje, u trenutku kad je počinio zločin bio pod dejstvom alkohola. Kako pričaju ljudi koji su poznavali osumnjičenog, on i žrtva su živeli u napuštenoj kući, a uhapšeni je ranije radio kao kuvar.

- Viđali smo ih često, uglavnom su bili pijani, obojica. Jedno vreme je u toj kući živeo samo B.F., a onda mu se pridružio i drugi, mlađi muškarac - kažu komšije i dodaju:

- Svađali su se i ranije, ali delovalo je kao da se ne razumeju, da ko zna o čemu pričaju. U toj kući u koju su oni ušl da žive i ranije su bili beskućnici, a pre nekoliko godina je jedan tu izvršio samoubistvo“.