23.11.2023.

13:36

Foto: ATAIMAGES

Hronika

Seka Sablić podržala Milenu Radulović! Mlada glumica oči u oči sa učiteljem glume osumnjičenim za silovanje (FOTO)

Ona je došla u pratnji svog dečka pevača Ognjena Jankovića i još nekoliko prijatelja optuženi Aleksić je stigao u sud sa bivšim fudbalerom Dušanom Savićem i njegovom suprugugom.  Ispred Palate pravde , kao i prethodni put, stoje aktivisti sa transparentom na kom piše "Verujemo Mileni Radulović".

Informer

Glumica od samog početka ima veliku podršku kolega, ali i celokupne javnosti, a na svako suđenje do sada je imala i podršku pristalica raznih udruženja. Na prethodnim ročištima gde je Milena Radulović dolazila kao velika podrška bili su joj njeni roditelji, sestra, emotivni partner Ognjen Janković, kao i brojne kolege među kojima i Milan Marić.

Na ovom suđenju kao velika podrška u Palatu pravde stigla je i Seka Sablić koja je svojim dolaskom dala veliki "vetar u leđa" mlađoj koleginici koja danas treba da se suoči da pitanjima okrivljenog učitelja. Seka Sabljić je nakon prozivke ušla u sudnicu gde prati suđenje okrivljenom.

Informer

Fudbaler Dušan Savić sa suprugom podrška Aleksiću

Sa druge strane okrivljeni Miroslav Mika Aleksić takođe, ima podršku koja ga iz suđenja u suđenje prati. I na današnje ročište kao podrška Aleksiću došla je njegova supruga Biljana Mašić Aleksić, ako i njihovi prijatelji bivši fudbaler Dušan Dule Savić i njegova supruga Marina Rajević, koji su sudeći po fotografija i ovog puta došli nasmejani na suđenje.

Šokantno svedočenje o detaljima silovanja

Podsetimo, Milena je na prethodnom ročištu opisala neke detalje silovanja i seksualnog napastvovanja od strane okrivljenog gde su se svi u sudnici nakon njenih reči zgrozili. Ona je ponovila da ju je zlostavljao i silovao dok su u drugoj prostoriji bila druga deca.

Informer

 

- Bila sam u kaputu. Pozvao me je da uđem u kancelariju. Ispratio je pogledom da sva deca uđu u studio i počnu da recituju Oče naš i brzalice. Jednom rukom me je ščepao za potiljak, drugom za zadnjicu i gurao mi jezik u usta. Otimala sam se i pokušavala da ga odgurnem. Onda je penetrirao prstima u moju vaginu, prvo jednim, pa sa dva pa tri prsta. Bolelo me je. Bio je grub, od bola sam se podizala na pste - ispričala je ranije na potresnom svedočenja glumica. Tokom svedočenja sudija je bio prinuđen da nekoliko puta opominje Aleksićevog branioca, a suđenje je proteklo u napetoj atmosferi.