26.11.2023.

12:32

Foto: društvene mreže

Hronika

Poslednja objava osumnjičenog za ubistvo: Sultan G. ubio čoveka u Novom Sadu, pa se zabavljao?

Podsetimo, Milanovo telo pronađeno je u četvrtak popodne u njegovom stanu, a sumnja se da je ubijen dan ranije. Da sve bude još strašnije, dok je policija tragala za Sultanom, on se za to vreme zabavljao na društvenim mrežama.

Naime, na jednoj društvenoj mreži objavio je svoje fotografije na kojima je nasmejan i kao da malo pre toga nije iskasapio čoveka. 

Informer

 

Fotografija je, sudeći po datumu, objavljena pre dva dana, neposredno pre hapšenja. Na ovoj društvenoj mreži Sultan je bio prilično aktivan sve dok nije uhvaćen, a ovo je poslednji selfi koji je objavio. 

Podsetimo, telo vlasnika pečenjare iz Novog Sada pronađeno je u četvrtak popodne, a sumnja se da je ubijen dan ranije.

Za sada je, kako nezvanično saznajemo, utvrđeno da on nije bio žrtva pljačke, a utvrđuje se kako su se osumnjičeni mladić Sultan G., državljanin Bosne i Hercegovine, i žrtva upoznali.

Milanov stan je bio zaključan spolja, što znači da je ubica posle zločina zaključao vrata i otišao. Policija je uz pomoć vatrogasaca obila bravu i tako ušla na mesto zločina. Osumnjičeni je pronađen u Beogradu, gde je posle zločina pobegao. Zatečen je u parku u centru grada - kaže naš izvor i dodaje:

U Milanovom stanu nije bilo premetačine, ni tragova obijanja, što ukazuje na to da je žrtva pustila ubicu u svoj stan. Verovatno su se odnekud poznavali, ali zbog čega je osumnjičeni kobnog dana bio kod Milana nije još sa sigurnošću utvrđeno.