28.11.2023.

18:53

Foto: Nestali Srbija/informer

Hronika

Otišao da kupi cigarete pa nestao u šumi?! I dalje nepoznata sudbina Filipa iz Klenka

Teren kod obale Save u okolini Železničkog mosta, gde je poslednji put viđen, intenzivno se pretražuje zajedno sa obližnjom šumom u kojoj je pronađen njegov automobil.

Prijatelji ističu da su proširili teritoriju pretrage, ali se i dalje fokusiraju na ove lokacije, kao i na mesta koja su već prošli, kako bi bili sigurni da nisu propustili ništa važno. Pored toga, istražitelji pregledaju snimke sa nadzornih kamera koje pokrivaju most i okolno područje.

Takođe, pokušavaju da pronađu snimke sa šireg područja ne bi li eventualno saznali neke korisne informacije. Iako se proširio glas da postoji mogućnost da je Filip živ, porodica i prijatelji i dalje tragaju za njim bez obzira na nedostatak konkretnih dokaza.

Nestali mladić poslednji put je viđen kod mosta na Savi, gde je parkirao automobil pre nego što je nestao. Prema svedočenju ljudi koji su se uključili u potragu, rekao je baki da ide do prodavnice po cigarete, ali nakon toga mu se gubi svaki trag.

Njegovi poznanici navode da im nije poznato da je imao bilo kakve probleme i apeluju na sve koji imaju informacije o Filipu da se jave policiji.