29.11.2023.

15:14

Foto: Shutterstock, Miloš Rafailović

Hronika

Oborio oca na zemlju, pa ga pesnicama udarao u grudi: Detalji nasilja kod Smedereva

Kako Informer saznaje od komšija porodice u kojoj se nasilje dogodilo u ponedeljak oko 19 sati u porodičnoj kući u kojoj Miloš živi sa ocem. , a J.  je poznat u selu kao alkoholičar i nije prvi put da ocu pravi probleme.

- Miloš je poznat kao alkoholičar, i verujem da mu ovo nij eprvi put da se sukobljava sa ocem baš zbog toga. Ne znam oko čega su se posvađali, Miloš je bio pijan i nije mu trebalo mnogo da se iznervira i da počne da se svađa sa ocem. U nekom trenutku je počeo da ga udara. Nesrećni čovek je pokušao da pobegne i da zove policiju, ali mu Miloš nije dao - priča jedan od poznanika porodice i dodaje:

Informer

 

- Kako sam čuo G. J. je bežeći od sina nasilnika izašao iz kuće, ali je ovaj krenuo za njim. Uhvatio ga za vrat i oborio na zemlju. Ne znam koliko puta ga je udario pesnicama u grudi mogao je i da ga ubije. Eto odgajio ga od kilo mesa i sada da ga dete ubije, što bi naš narod rekao: "Hrani kuče da te ujede" - kaže naš sagvornik iz Kolara.

Informer

 

Prema njegovim rečima Miloš je, navodno bio i na lečenju od alkoholizma.

- Nažalost nije uspeo, a kada je pijan čini se da je dovoljno da ga neko popreko pogleda i da burno reaguje - rekao je sagovornik Informera. 

Podsetimo, Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu saopštilo je danas da je nakon hapšenja Milošu određen pritvor do mesec dana. 

Pritvor je određen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. 

"Osumnjičenom se stavlja na teret da je u alkoholisanom stanju, u porodičnoj kući u Kolarima, u kasnim popodnevnim satima, nakon kraće verbalne rasprave svome ocu najpre zadao više udaraca u predelu leve ruke. Nakon što je osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave utvrđeno i prisustvo alkohola u organizmu od 0,63 promila, po nalogu javnog tužioca mu je najpre određeno zadržavanje, a potom i pritvor." saopštilo je ranije tužilaštvo.