01.12.2023.

23:11

Foto: Printscreen Facebook, A.G.

Hronika

Bivši Pacolijev savetnik naručio ubistvo supruge, palo priznanje! Uhapšena i treća osoba umešana u zločin!

Policija je potvrdila hapšenje, ali nije saopštila identitet osumnjičenog. Pre njega, u toku dana, tužilaštvo u Prištini saopštilo je su u pritvoru dvojica osumnjičenih za ubistvo koje se dogodilo u sredu.

Jedan od njih je Naim Murselji, muž Ljiridone Murselji, kao i izvršilac ubistva kojem je Murselji navodno platio 30.000 evra da izrši zločin i namesti da on izgleda kao pljačka.

- Po nalogu državnog tužioca i uz odobrenje sudije za prethodni postupak, Opšta istražna jedinica Prištine, u okviru kosovske policije, izvršila je racije na dve lokacije u Đakovici. U tom slučaju su uhapšene dve osobe, jedan od njih je  je N. M. (muž žrtve), a drugi je osumnjičen da je izvršio ubistvo. Nađeno je i oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ovom slučaju- navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, trenutno se sa osumnjičenima obavlja razgovor u policijskoj stanici, dok tužilaštvo protiv njih još ne preduzima dalje pravne radnje. 

Izvori Telegrafa javljaju da je uhapšeni, koji je osumnjičen da je izvršio ubistvo, priznao zločin policiji i rekao da mu je Naim Murselji platio 30.000 evra za to. 

Ljiridona Murselji (30), ubijena je u sredu uveče. Njen suprug je policiji kobne večeri izjavio da je sa decom uspeo da pobegne iz automobila, kada su napadači zapucali na njih.