03.12.2023.

08:11

Foto: Printscreen Twitter

Hronika

Pretukli čoveka pred ženom i bebom: Uhapšeni nasilnici u Novom Pazaru, među njima dvojica maloletnika

Kako je Informer ranije izveštavao tuča se dogodila 27. novembra kada je grupa napadača pretukla muiškarca pred ženom i detetom a sve to zabeleženo je video snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama. 

Na snimku zabeleženom sa sigurnosnih kamera, vide se tri muškarca koja su preprečila put svojim vozilom drugom vozilu, izašli i odmah počeli da udaraju pesnicama i palicama po automobilu muškarca koji je u automobilu bio sa ženom i bebom.

Kada je isti izašao iz svog vozila, nasrnuli su na njega i zadali mu više udaraca pesnicama i drvenom palicom. Iz vozila je ubrzo izašao suvozač, koji je kako se sumnja brat napadnutog čoveka,  ali i ženska osoba sa bebom u naručju. 

Pripadnici Interventne jedinice novopazarske policije, reagovali su odmah i brzo pronašli učesnike sukoba.

Ono što je još gore, među uhapšenima su dva maloletnika, i protiv njih je podneta krivična prijava u redovnom postupku, dok je punoletnom napadaču nakon hapšenja i saslušanja u tužilaštvu, određen pritvor do 30 dana.

Sumnja se da je motiv napada sukob između dve porodice koji je, navodno počeo nekoliko dana ranije.

"Sve je počelo dva dana ranije kada su braća pretukla maloletnika u selu Delimeđe, nanoseći mu vidne povrede po licu. Međutim, sukob se nije zaustavio na tome, već se preselio u novopazarsko naselje Drum, gde je kulminirao" navodi Sandžak Press.