03.12.2023.

10:39

Foto: printscreen facebook/z.i./informer

Hronika

"Ona nije majka, već monstrum!" Komšije o ženi koja je zapalila sina u Srpskoj Crnji

Jedan od rođaka ispričao je novinarima da je S.M. oduvek bila problematična. 

- Napadala je ljude fizički kad god joj se prohtelo. Čak je zbog toga i ležala u zatvoru. Od nje se ovako nešto nažalost moglo očekivati. Ona nije majka, već monstrum kada je ovako nešto mogla da uradi svom detetu - rekao je jedan od rođaka.

Sa drug strane lepe reči za majku monstruma nemaju ni oni koji je poznaju jer je kako su naveli po zlu znaju.

Informer

 

- U toj kući gde je nesrećni A.T. zapaljen stalno su se skupljali problematični ljudi. To je kuća njenog novog partnera. On je momak živeo u Americi, a ona je ostavila muža i preselila se u tu kuću tu. U toj kući je bilo lumpovanje stalno, muzika i alkoholisanje. Bilo je pitanje trenutka kada će se nešto loše desiti - rekle su očajne komšije novinarima i dodaju da je S.M. fizički napadala i muškarca u čijoj je kući bila. 

Informer

 

Podsetimo, policija u Srpskoj Crnji uhapsila je S.M. po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Кikindi zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

" Ona se sumnjiči da je, sinoć oko 19 časova, u porodičnoj kući u Srpskoj Crnji, posle svađe, polila svog dvadesetšestogodišnjeg sina zapaljivom tečnošću nakon čega se, iz za sada neutvrđenih razloga, odeća na mladiću zapalila. Кod mladića su konstatovane teške telesne povrede u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, nakon čega je prebačen u Кliniku za plastičnu hirurgiju u Novom Sadu" saopštila je ranije policija. 

S. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Кikindi.