03.12.2023.

14:40

Foto: S.T.

Hronika

Prve fotografije pucnjave u Vranju: Posvađali se u restoranu pa napravili haos?

Naime, u tuči i pucnjavi o kojoj je Informer ranije izveštavao učestvovala su šestorica muškaraca.

- Svi su bili povređeni, a nakon medicinskog zbrinjavanja policija je privela dvojicu muškaraca. Jedan zbog sumnje da je počinio krivično delo Teško ubistvo u pokušaju, a drugi zbog sumnje da je pomagao - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Prema njegovim rečima tuči i pucnjavi prethodila je, navodno svađa koja je počela u restoranu, a potom se nastavila i na ulici. 

- Svi smo u šoku, probudila me je pucnjava. Bilo je strašno, prvo su se čuli pucnji, a zatim zapomaganje, vika, dreka kuknjava... Bila su dva automobila na ulici, nisam znala šta se dešava. Potom su počela da pristižu i druga vozila, pa zatim hitna pomoć i policija - rekla je sagovornica Informera koja stanuje u blizini mesta gde se obračun dogodio. 

Informer

 

Prema njenim rečima u tuči je učestvovalo šestoro mladića, ali ne poznaje ni jednog od njih.

- Ti momci nisu iz naše ulice tu je izgleda jedan auto sustigao ili presreo drugi, ne znam tačno - rekla je preplašena žena. 

Kako nezvanično saznajemo navodno neki od šestorice mladića, koji su učestvovali u sukobu, su MMA borci.

Uzrok svađe, tuče i kasnije pucnjave nije poznat ali će istragom biti utvrđeno. 

Kako smo ranije objavili, u Zdravstvenom centru u Vranju, zbrinute su četri osobe ovu informaciju je potvrdila doktorka Nataša Stojiljković, upravnica bolnice.

Informer

 

Prema njenim rečima, 4 muškarca su se javila lekarima, jedan je pušten na kućno lečenje, dok su trojica medicinski zbrinuti, od kojih dvojica imaju povrede od metka. 

- Povrede su teške, ali niko nije životno ugrožen - rekla je doktorka.