06.12.2023.

08:24

Foto: shutterstock/Informer

Hronika

Ovako je lociran ubica male Vanje! Uhapšen na povratku u Makedoniju - ovaj potez otkrio gde se nalazi!

Sinoć je u Turskoj na autoputu u blizini grada Balikešir uhapšen Ljupčo Palevski koji je osumnjičen za otmicu i ubistvo male Vanje, ali i ubistvo Panče Žeževskog frizera iz Velesa.

Surovi ubica koji je iz Makedonije pobegao prvo u Beograd, a onda dalje preko Bugarske u Tursku, a lociran je nakon hapešnja njegovog vozača Stefana D. koji je priveden na graničnom prelazu Dorjan. 

Naime kako izveštavaju makedonski mediji vozač odbeglog ubice je na svom Fejsbuku postavio rutu kojom je putovao i tako pomogao da Palevski bude lociran.

Informer

Vozač na svom Fesjbuku psotavio rutu putovanja, što je pomoglo lociranju i hapšenju ubice

Podsetimo Palevski je u pratnji advokata napustio Makedoniju i doputovao u Beograd, a svom pravnom zastupniku je rekao da ide na zakazane preglede.

- Njegov advokat ga je vozilom odvezao u Srbiju, dalje je ostavljen u hotelu, odatle ga je sutradan pokupila, druga osoba, takođe državljanin Severne Makedonije, i on je džipom otputovao preko graničnog prelaza "Gradina"  u Bugarsku. Vozač koji ga je vozio iz Beograda do Turske je na svom Fejsbuku postavio rutu kojom je vozio i to je pomoglo u lociranju i hapšenju Palevskog - kazao je izvor iz istrage za medije.

Informer

Za otmicu i ubistvo Vanje i frizera iz Velesa pored Ljupča Palevskog sumnjiče se i Vlatko Kešišev, Velibor Manev i Bore Vidovski, a među osumnjičenima je i devojčicin otac Aleksandar koji je otkrio otmičarima njeno kretanje.

Informer

Inače Aleksandar Đorčevski, vanjin otac i pored svih dokaza negira da je umešan u otmicu svoje ćerke.