08.12.2023.

12:43

Foto: Printscreen Instagram

Hronika

Saslušan nasilnik:Pretukao Ruskinju u tužilaštvu samo rekao: "Nisam kriv!"

Kako saznajemo on je kratko rekao:" Nisam kriv.", a tužilaštvo je sudu podnelo zahtev za određivanje pritvora zbog opasnosti od bekstva i da ne bi uticao na svedoke.  

- Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu osumnjičeni S.M. (29) je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom S.M. jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke- saopštilo je tužilaštvo. 

Mladiću se na teret stavlja krivčno delo zlostavljanje i mučenje koje je, kako se navodi, počinio 3. decembra u stanu u Šafarikovoj ulici u samom centru Beograda. Tada ju je pretukao i ukrao joj torbu sa dokumentima.

Informer

Devojka iz Rusije 4. decembra ove godine slučaj prijavila policiji, a hororu koji je preživela pisala je na društvenim mrežama, objavljući fotografije povreda.  

- Moj bivši dečko Srbin je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih, maltretirao me i tukao, pretio mi, uzeo svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona - napisala je ona.