14.12.2023.

12:15

Foto: G. R.

Hronika

Pucao mu u grudi i glavu zbog žene?! Otkriven motiv obračuna i pucnjave u Majuru kod Šapca

Kako prenose mediji osumnjičeni je pucao u D. B. zbog svoje emotivne partnerke.

- Priča se da je ranjeni muškarac ranije bio u ljubavnoj vezi, čak i u vanbračnoj zajednici, sa jednom ženom. Oni su pre izvesnog vremena raskinuli, a žena je otpočela novu vezu i to sa osumnjičenim D. P. - otkrio je izvor upoznat sa slučajem.

Informer

Navodno D.B. nije mogao da se pomiri sa raskidom i što je njegova bivša odmah našla drugog, a pritom je on u komovskim vezama sa novim partnerom. 

- D.B. je stalno slao poruke svojoj bivšoj, često je zvao i koristio je svaku priliku da je presretne. Žena se požalila svom novom "dečku" D.P. koji je odlučio da reši taj problem i zato je pucao i teško ranio D.B. - objasnio je sagovornik.

Kobnog dana oni su se, kako objašnjava naš izvor,  dogovorili da se sastanu, ali čim su se videli došlo je do tuče u kojoj je D.P. dobio batine od bivšeg svoje partnerke, zbog čega je odjurio do svoje kuće uzeo pištolj. Navodno je ponovo pozvao D.B. i rekao mu da dođe do klanice u Majuru, a onda čim ga je video zapucao iz automobila i pogodio ga prvo u grudi, a onda i u glavu. 

Podsetimo D.P. je prvo pobegao, ali se ubrzo predao policiji i njemu je određeno policijsko zadržavanje i danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu. 

Teško ranjeni D.B. prvo zbrinut u šabačkoj bolnici odakle je zbog težine povreda transprotovan u Klinički centar u Beogradu i prema nezvaničnim saznanjima on je u teškom stanju u komi.