16.12.2023.

09:08

Foto: Shutterstock/društvene mreže

Hronika

Fatalna Miki želi samo normalan život! Ona ukrala 1,25 miliona evra, a njen izabranik, sa kojim se verila, član bande "Pink panter"

- Verili smo se i već predali zahtev za venčanje, ali trajaće večnost da sve dozvole budu gotove - kazala je Mirnesa u intervju koji je dala za nemački RTL.

Mirnesa i njen izabranik upoznali su se preko pisama i za sada se nisu videli uživo, a kako je Miki objasnila ona nije tražila ljubav u zatvoru niti još jednog kriminlaca, ali se zaljubila.

- I ja sam bila ili postala kriminalac, ali to me ne čini gorom osobom. Ne biste trebali odmah osuđivati ​​osobu samo zato što je počinila jedan ili više zločina. Osoba se može promeniti. Stariš, razmišljaš drugačije - rekla je Mirnesa.

Informer

- Samo normalan život s malom kućom na selu. Ostavljajući prošlost iza sebe. A tu je i planiranje porodice - otkrila je nemačkim novinarima Miki. 

Inače izabranik lepe Mirnese je Danilo D. (43) koji je osuđen na 12 godina zatvora jer je 2016. zajedno sa saučesnikom opljačkao kombi u Eslingenu i ukrao nakit vredan 594.000 evra.

Danilo D. je označen kao pripadnik međunarodne bande kradljivaca nakita "Pink panter" i na slobodu bi trebalo da izađe u novembru 2026. godine, dok bi Mirnesa na slobodi trebalo da se nađe nešto ranije.  

Podsetimo Mirnesa je 14. oktobra prošle godine iz kompanije za transport novca u Štutgartu ukrala 1,25 miliona evra. Nakon tromesečnog bekstva i skrivanja Mirnesa se predala nemačkoj policiji na aerorodmu u Štutgartu, na koji je doputovala avionom iz Crne Gore. Prilikom hapšenja kod sebe je imala samo 250 evra, a policajcima je ispričala da je novac ukrala na nagovor svog tadašnjeg dečka Roberta S. (29) i da je njemu predala novac.

Ona je za tu pljačku osuđena na 3 godine zatvora, a novac kao i Mirnesin sada već bivši dečko, koji je nagovorio da izvrši pljačku, do sada nisu pronađeni.