19.12.2023.

13:07

Foto: Udruženje Beta fejsbuk

Hronika

Užas u Zaječaru! Deca ubila psa, stavili mu petarde u usta i razneli glavu!

,, Znam da je to bio pas , kojeg su svi voleli u Zaječaru. To je bio svačiji pas, uvek je bila na ulici stalno okružena decom, koju je obožavala i koju su oni voleli. Šta se dogodilo zaista ne znam, ali svi smo jako potreseni vešću da je psu koji je bio toliko pitom i dobar, koji je stalno trčkarao ulicama Zaječara, neko stavio petarde usta i razneo glavu. To je strašno.

- Navodno kažu da su to učinila deca, koja su se po priči stanara u Ulici Zmajevoj u kojoj je nađeno telo psa tokom večeri zabavljala i bacala petarde. Da li je to istina, da su ubili na ovakav način psa, ne znam ali u svakom slučaju je ovo više neg zločin , kaže uznemirena žiteljka Zaječara.

Inače , kako su na svojoj fejsbuk stranici objavili iz Udruženja Beta iz Zaječara u Zmajevoj ulici pronađen je pas kome su vilica i glava razneti najverovatnije petardama.

Pripadnici policije izašli su odmah na lice mesta i prema tvrdnjama stanara iz okolnih zgrada te večeri 17. decembra deca su bacala petarde.

-  To i trebalo zabraniti. Pirotehnika nikome ne može da donese dobro, deci pogotovo. Ako su to uradili psu, koji je bio toliko veseo i pitom i u neku ruku zaštitni znak Zaječara, jer Milu nema ko nije voleo, pomazio, poigrao se sa njom, onda su to deca monstrumi, nemam drugu reč - konstatuje  žiteljka Zaječara koju smo upitali za slučaj koji je potresao javnost ne samo u ovom gradu već i šire.