20.12.2023.

17:09

Foto: I. T.

Hronika

Policajac van dužnosti udario ženu na pešačkom prelazu! Oglasilo se tužilaštvo

- U nezgodi je osim D. V, koja se kretala pešačkim prelazom, učestvovalo dva putnička vozila - "BMW" koji je udario ženu, kao i "dačija" u koju je potom žena udarila - navode za Telegraf.rs iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako navode iz tužilaštva, osim ovlašćenih službenih lica Uprave saobraćajne policije, uviđaj je obavio i dežurni javni tužilac koji je naložio da se, radi obavljanja veštačenja vozilo "BMW" oduzme od osumnjičenog.

Informer

 

- Naložno je i da se krivična prijava protiv vozača tog automobila dostavi Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu redovnim putem. S obzirom na navedeno, vozaču "BMW" nije određeno zadržavanje, a on će, nakon dostavljanja krivične prijave, da bude saslušan u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koje će odmah po prijemu krivične prijave preuzeti neophodne dokazne radnje - dodaju iz tužilaštva.

Kako nezvanično saznajemo, za volanom "BMW" je bio pripadnik MUP koji se vraćao s posla. On trenutku nezgode nije bio na dužnosti.