23.12.2023.

09:13

Foto: Informer, Shuttersock

Hronika

Napadnuta devojka u stanu MMA borca! Maskirani muškarac upao u stan Marka Bojkovića

Poznati MMA borac oglasio se na svom Instagramu i objasno šta se desilo, a izneo je i svoje sumnje ko stoji iza ovog napda. 

Kako je Bojković objasnio sinoć oko 20 sati dok je on bio na treningu maskirani napadač je pokucao na vrata njegovog stana u kojem je u tom trentuku bila jedna devojka.

Devojka je ne sluteći ništa otvorila vrata, a maskirani je skočio na nju i počeo da je udara u jednom trenutku on je čak zgrabio za vrat pokušavajući da je udavi. Ipak devojka je ostala prisebna i uspele je da se odbrani i izgura napadača, a u tome su joj pomogli i psi koje MMA borac ima, a onda je zatvorila vrata i zaključala ih. 

Informer

Devojka koja je napadnuta u stanu Marka Bokovića je sa povredama primljena u Urgentni centar, a o svemu je obaveštena i policija koja je pokrenula istragu. 

Inače Bojković veruje da je motiv napada njegova izjava data u emisiji "Pre večere" na TV Informer u kojoj je izvesnog Marka Džeka nazvao pedofilom (emisiju možete videti u video prilogu ispod teksta).

Inače Bojković je na svom Instagram profilu poručio napadaču da ga niko neće ućutkati i to što je bio maskiran ne znači ništa i da postoji mnogo kamera koje su ga sigurno snimile i bez maske, pa mu je poručio i da će ga pronaći bez problema.