28.12.2023.

22:35

Foto: facebook

Hronika

Osvanula fotografija Jelene Marjanović sa poznatom pevačicom! Zajedno nastupale na jednoj svadbi! (FOTO)

Jelena se kretala u estradnim krugovima, s obzirom da je Zoran kao tekstopisdac i kompozitor radio hitove za mnoge pevače. Između ostalog, nastupala je sa sada veoma popularnom pečicom Aleksandrom Prijović Prijom, sa kojom je 19. jula 2015. pevala na jednoj svadbi u Republici Srpskoj.

Na fotografiji koja je tada nastala obe pevačice su raspoložene i nasmejane.

Informer

Jelena Marjanović sa Aleksandrom Prijović

Karijera Jelene Marjanović počela je 2000. godine kada je izdala prvi album ''Ti gubiš'' za produkcija kuću ''Renome'', a popularnost je stekla prelaskom u ''Grand produkciju'', 2002. godine kada snima album ''Mangupe''.

Zoran Marjanović se brani sa slobode, a u novom procesu će imati novog sudiju, s obzirom da je sudija, u međuvremenu, prešla u Apelacioni sud u Beogradu.

Njegovi advokati najvaljuju da ima "keca u rukavu" za novo suđenje što bi moglo da dovede do preokreta. 

Kako je rekao Aleksandar Zarić, jedan od Marjanovićevih advokata, oni imaju nove dokaze koji do sada nisu izvođeni, a koji idu u korist Zoranu, ali i novog svedoka.

- Odbrana je na u Apelacioni sud donela fotografiju jedne žene i njenu izjavu overenu kod notara. Ta žena nevrovatno liči na pokojnu Jelenu Marjanović, a ona tvrdi da je na dan Jeleninog ubistva, 2. aprila 2016, bila na nasipu u Borči - kaže izvor.

Zarić je 16. juna u sudnici Apelacionog suda objasnio zašto je ova žena važan svedok.

- Ovo je svedok koji nije uzet u obzir, a koji je ključan u ovom predmetu. Njena izjava je data policiji i overena je kod notara. Ona je otišla u policiju da prijavi da je toga dana (2. aprila 2016.) na nasipu pratio muškarac na motoru u crnoj jakni dok je bila sa detetom i da joj je delovao jako sumnjivo. Na Jeleninoj ramfli od trenerke, ispod njenih noktiju i na patici pronađen je DNK NN muškog lica koji nije Zoran, a povodom toga ništa nije urađeno - rekao je Zarić tada.